Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. И мъж на годината е… Манол Пейков от ДБ

Шоу

И мъж на годината е… Манол Пейков от ДБ

И мъж на годината е… Манол Пейков от ДБ - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът е издател по професия и активен доброволец, но напоследък е по-популярен с цинизмите, които изръси от най-високата трибуна в държавата

Манол Пейков спечели приза за „Мъж на годината“ 2022 г. на „Дарик“ радио. Той получи наградата си на церемония в четвъртък вечерта.

С резултат абсолютен рекорд – 79% от гласовете, Пейков остави далеч след себе си в борбата за приза спасителите на Сашко от Перник – Веселин Георгиев и Милко Михалков, както и Алберт Попов за постижението му на Световната купа по ски алпийски дисциплини, каквото България не е имала от 39 години насам.

Пейков беше номинират заради активната си доброволческа дейност за събиране на финансова и материална помощ за пострадалите от войната хора в Украйна, и от земетресенията в Турция и Сирия.

„Благодаря на Дарик радио за номинацията, на слушателите им за страхотната подкрепа, на Георги Лозанов за проникновеното представяне, на Драгомир Симеонов за въпросите и на Христов за сабята. Благодаря на родителите ми за примера, който са ми давали през целия ми живот и на семейството ми, задето ме харесват и обичат такъв, какъвто съм. Но най-вече благодаря на десетките хиляди хора, които ми повярваха и ми повериха парите си, времето си, ентусиазма си, стремежа си да покажем един на друг – а следователно и на света – по-доброто, по-чистото си лице. Тази награда е за всички тях“, написа Пейков във Фейсбук.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати