Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Игра на тронове“ наближава: Само Джон и Ария оцеляват от дома на Старк?

Шоу

„Игра на тронове“ наближава: Само Джон и Ария оцеляват от дома на Старк?

Игра на тронове наближава: Само Джон и Ария оцеляват от дома на Старк? - Tribune.bg
Снимка:

Два нови тийзъра загатват какво да очакваме в последния сезон

14 април – заветната дата за всички фенове на „Игра на тронове“, когато започва последното пътешествие и когато „зимата идва“. Факт са вече и два нови тийзъра за сериала, които още повече заплитат мистерията и пораждат спекулации.

Един истински фен на култовия сериал е наясно, че той е непредсказуем. Това не пречи на почитателите му да правят различни предположения какво ще се случи в последния сезон.

В едното видео Тирион Ланистър отправя важно предупреждение

„Сега трябва да се борим заедно. Или всички ще умрем“, заявява той, а зад него се виждат Санса и Денерис.
Има и сцена, в която Денерис е с гръб, а Джон Сноу си тръгва. И няма как феновете да не си зададат въпроса: „Това ли е краят между тях? Научиха ли за роднинската си връзка?“. Отговорът, разбира се, не е ясен.

Още по-големи спекулации за края на сериала предизвиква другото видео. То започва със сцена, в която Джон Сноу и Ария са отново заедно. Всички тръпнеха в очакване това да се случи, след като двамата се разделиха още във втора серия на първи сезон. Радостта от очакваната среща обаче бързо изчезва след думите на Джон - „Сега сме само ние“. Според част от феновете това означава, че всички останали наследници на рода Старк са убити. Единствените оцелели са Джон и Ария, пише The Sun. И феновете реагират емоционално на тази вероятност в социалните мрежи.

Преди думите на Джон се чува гласът на Сам. Близкия му приятел призовава „Помисли откъде тръгнахме“. Очаква се Джон и Сам също да се срещнат отново в този сезон.

Кой ще оцелее до края след ужасяващата битка с белите бродници предстои да разберем.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети