Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Коя е майката на Ричард? (СНИМКИ)

Шоу

Коя е майката на Ричард? (СНИМКИ)

Заради възпитанието- Кали искаше да му „шибне един“

Възпитанието на маданския „Мистър София“ Ричард Величков се превърна в основна тема в тазгодишния ВИП сезон на Биг Брадър. Заради любовната афера с Розмари и последвалото поведение на мускулестия младеж, певицата Кали снощи влезе извънредно в къщата.

"Аз исках да вляза да ти шибна една тупаница, но това ще доведе до някакви последствия. Сега искам да се извиня пред камерата на твоите родители за всичко, което ще кажа", започна цяла тирада певицата пред Ричард.

"Ти си зле възпитан. Хората се ужасяват от твоите стратегии на гърба на едно крехко момиче. Цяла България в момента мисли, че си супер жалък“, каза Кали на Ричард, като използва израза, който беше припев на песента на съквартирантите „Супер жалък“, посветена именно на него.

За възпитание заговори и самата Розмари, разочарована от поведението му.

Репортер на сайта LifeOnline.bg попаднал на снимка на Ричард с неговата майка Бистра Величкова, която е учителка.

В петък Ричард имаше възможност да говори с нея по телефона, а разговорът в изповедалнята беше излъчен в живото предаване в полунощ.

Младежът се опита да успокои майка си, че всичко е наред. Величкова обаче не окуражи сина си, а само му пожела успех и предаде поздрави от всички. С насълзени очи Ричард излезе от изповедалнята.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Биг Брадър, Кали

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати