Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Леонардо ди Каприо с нова любов след раздялата с моделката Мороне

Шоу

Леонардо ди Каприо с нова любов след раздялата с моделката Мороне

Леонардо ди Каприо с нова любов след раздялата с моделката Мороне - Tribune.bg
Снимка:

Преди няколко дни стана известно за раздялата на актьора Леонардо ди Каприо с моделката Камила Мороне след 4-годишна връзка.

Според слуховете, актьорът вече й е намерил заместничка: още през юли западни журналисти го забелязаха в компанията на украинската блогърка и моделка Мария Берегова - тя прекара с Ди Каприо на яхтата му в Сен Тропе.

Мери е на 22 години, наскоро е скъсала с арабски бизнесмен, за когото се твърди, че бил „дясната ръка“ на Муамар Кадафи. Съдейки по социалните мрежи, Мария Берегова, подобно на Лео, също е обсебена от океана, глобалното затопляне, климата и опазването на околната среда. А може Би хитро да се промъква до него.

Мненията на таблоидите за нейната националност са разделени: някои пишат, че тя е украинка, други - рускиня. Някой измисли история, че тя е дъщеря на някакъв украински олигарх, живеещ в Швейцария. Независимо от националността, Маша е на 22, така че има цели три години преди Лео да я изпрати в пенсия, пише телеграм каналът „Небожена“.

Причините за раздялата на Ди Каприо и Камила Мороне не са известни, но в мрежата вече се появиха много коментари по тази тема. Феновете забелязаха, че актьорът никога не се среща с момичета над 25 години. Камила навърши 25 години това лято - малко преди да се раздели с Ди Каприо.

Познати на актьора клюкарстват, че Лео се страхува от сериозна връзка. Той е сигурен, че на 25 момичетата вече мечтаят за сватба и деца, а 47-годишния ерген не е готов за това. Все още се чувства като млад купонджия. И не иска да вижда жена до себе си, която да го тика към задължения.

Интересното е, че на 16 юни последната страст на Ди Каприо навърши 25 години, а от 4 юли те вече не са били виждани заедно. Тоест, на рождения ден на Камила Мороне, Лео също изигра любящо гадже, изчака 2 седмици, а после й връчи оставка, пише телеграмният канал "Само за всеки".

Преди това Ди Каприо е имал любовни афери с много известни жени, включително моделите Жизел Бюндхен, Нина Агдал, Ерин Хедъртън, Тони Гарн, Бар Рафаели, Кели Рорбах и актрисата Блейк Лайвли. По време на връзката с актьора всички те бяха под 25 години.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети