Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Майли Сайръс: Бракът ми с Лиъм Хемсуърт беше катастрофа

Шоу

Майли Сайръс: Бракът ми с Лиъм Хемсуърт беше катастрофа

Майли Сайръс: Бракът ми с Лиъм Хемсуърт беше катастрофа - Tribune.bg
Снимка:

Според "Дейли мейл" певицата е участвала във фестивала Lollapalooza Brazil в събота вечер, когато е извела гей двойка на сцената, за да им даде възможност да се врекат в съпружеска вярност.

„Скъпи, надявам се, че бракът ти ще бъде по-добър от моя", пошегува се Сайръс, след като поздрави двойката и добави "моят беше тотална катастрофа".

29-годишната Сайръс и 32-годишният Хемсуърт признаха, че са двойка публично за първи път през 2008 г., след като участваха във филма "Последната песен". По-късно Майли разкри, че е загубила девствеността си с него, когато е била на 16 години.

„Не стигнах докрай с някого, докато не навърших 16 години, но в крайна сметка се омъжих за него", каза тя в епизод на "Барстол Спортс" през 2020 г.

Двойката се сгоди през 2012 г., но се раздели през следващата година, за да се събере отново през 2015 г. и накрая да се сключат брак през декември 2018 г. Но брачният им съюз продължи по-малко от година.

„Вечно еволюиращи, променящи се като партньори и личности, те решиха, че това е най-доброто, докато и двамата се фокусират върху себе си и кариерите си", каза тогава представител на Сайръс пред сп. „People”.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати