Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Меган Маркъл доволна от завръщането си във Великобритания

Шоу

Меган Маркъл доволна от завръщането си във Великобритания

Меган Маркъл доволна от завръщането си във Великобритания - Tribune.bg
Снимка:

Меган, херцогинята на Съсекс, заяви, че е много хубаво да се върне във Великобритания, произнасяйки първата публична реч, след като със съпруга принц Хари се оттеглиха от кралските си задължения, предаде Ройтерс.

Тя се включи в среща на млади лидери, проведена в Манчестър. В словото си Меган каза, че те помагат за „положителната и необходима“ промяна в света.

Херцогинята на Съсекс произнесе речта седмица, след като бе публикувано нейно интервю за американското списание „The Cut“, в което отново отправи критики за това как британското кралско семейство се е отнасяло с нея и Хари.

„Много е хубаво да се върна в Обединеното кралство", каза Меган в основната реч на срещата на върха „Един млад свят“ в Манчестър. Тя беше придружавана от съпруга си Хари, внук на кралица Елизабет. „Вие сте бъдещето, но бих искала да добавя към това, че вие сте и настоящето. Вие сте тези, които движат положителната и необходима промяна, нужна на целия свят сега и точно в този момент“, заяви тя от трибуната.

Херцогинята на Съсекс разказа за първото си преживяване в рамките на срещата през 2014 г., когато бе поканена да бъде съветник на форума.

„Развълнувана съм, че съпругът ми може да се присъедини този път", каза тя, предизвиквайки овации от публиката.

Хари и Меган се оттеглиха от кралските си задължения преди повече от две години. Първата им публична поява във Великобритания бе през юни т.г. в рамките на честванията на платинения юбилей на кралица Елизабет.

Те обаче продължават да привличат огромно медийно внимание, не на последно място заради обтегнатите отношения между Хари и по-големия му брат, принц Уилям, и баща им, престолонаследникът принц Чарлз.

Британските вестници твърдят, че няма планове Хари да се види с Уилям по време на пътуването, което показва, че братята все още не са успели да изгладят различията си. Хари и Меган са отседнали в бившия си дом край замъка Уиндзор, близо до вилата, в която по-големият брат и семейството му се преместиха миналия месец, питат британските медии.

След събитието в Манчестър, двойката ще бъде в Германия, за да отбележи оставащата една година до началото на игрите „Инвиктус“ за военни инвалиди, насрочени за 2023 г. В четвъртък Хари и Меган ще присъстват на събитие в Лондон, отбелязва Ройтерс.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети