Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Сестрата на Меган Маркъл я съди - излъгала за детството си в интервюто за Опра

Шоу

Сестрата на Меган Маркъл я съди - излъгала за детството си в интервюто за Опра

Сестрата на Меган Маркъл я съди - излъгала за детството си в интервюто за Опра - Tribune.bg
Снимка:

Сестрата на Меган Маркъл - Саманта, започва съдебен процес срещу нея за това, че изрекла множество лъжи за детството си в легендарното вече интервю за американската водеща Опра Уинфри.

Саманта Маркъл твърди, че херцогинята на Съсекс я е наклеветила и изложила пред обществеността, като разказала неистини за нея и семейството й в интервюто миналия март.

Адвокатът на Меган Маркъл нарече делото „неоснователно и абсурдно“, добавяйки, че ще му обърнат „минималното необходимо внимание“. Майкъл Кумп допълни, че "този безпочвен и абсурден съдебен процес е само продължение на един модел на обезпокоително поведение. Ние ще му обърнем необходимото минимално внимание."

Саманта Маркъл е полусестра на Меган - двете са от един баща и различни майки.

Меган е „измислила“ подробности за произхода си пред кралското семейство и пред медиите, твърди Саманта, и обвинява сестра си, че е започнала „преднамерена кампания за унищожаване“ на семейната репутация.

Полусестрата на Меган е на 57 години. Според нея основните лъжи в интервюто на Маркъл пред Опра са „че е расла в огромна бедност“, и че от 13-годишна възраст е трябвало да поеме нископлатени работни места, за да „свърже двата края“.

В съдебните документи се отбелязват и думи на Меган Маркъл че "няма братя и сестри, че има незначителен контакт с нейните полубрат и полусестра", и че "семейството й можело да си позволи само салата от 3,75 паунда".

По време на интервюто си с Уинфри, което бе съвместно с принц Хари, херцогинята каза, че не е виждала полусестра си от "поне 18, 19 години".

Адвокатите на Саманта, обаче, твърдят, че това не е вярно, защото Мегън е израснала със семейството си в къща в Тампа, Флорида.

Доведената сестра на Мегън Маркъл я съди за 75 000 обезщетение.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети