Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Първият Софийски Коледен Фестивал: Празнично настроение и футболни емоции

Шоу

Първият Софийски Коледен Фестивал: Празнично настроение и футболни емоции

До 18 декември край НДК се провежда първият Sofia Christmas Fest. В следващия един месец посетителите ще могат да се потопят в коледното настроение, но без да се лишават от спортните емоции, защото гвоздей в програмата ще бъде и Мондиал 2022.

Посетителите, освен че могат да гледат най-интересните мачове на големия екран, ще имат и шанса да се потопят в празнични емоции, като опитат традиционните напитки и деликатеси, предлагани в коледното градче пред зала 6 на НДК.

В петък вечер бе даден официален старт на събитията със спиращо дъха огнено шоу и въздушна акробатика от артистите на „Нов цирк“. А Део и Марина от Българския спортен тотализатор направиха футболна и тото викторина и раздадоха награди за всеки верен отговор.

Тази вечер DJ Стефан Попов вдига градусите на настроението до 19:30 часа, а от 20:00 часа ще се проведе акустичен концерт с любими поп парчета с джаз акцент от Дани Стойкова и Цветелин Пенков.

Неделният 20 ноември ще зарадва малчуганите със спектакли „Самодивата“ и „Аладин и вълшебната лампа“. Билети за всички събития могат да се закупят на място или през системата на Eventim.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати