Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Принц Хари и Меган обмислят да се откажат от титлите и да живеят в Канада

Шоу

Принц Хари и Меган обмислят да се откажат от титлите и да живеят в Канада

Принц Хари и Меган обмислят да се откажат от титлите и да живеят в Канада - Tribune.bg
Снимка:

Двамата се върнаха към кралските си задължения след шестседмична ваканция за Коледа и Нова година със сина си в Канада

Принц Хари и съпругата му Меган обмислят да се откажат от официалните си титли и да живеят в Канада, твърди таблоидът "Sun". Според най-новите спекулации около кралската двойка херцозите на Съсекс сериозно обмисляли да се установят зад Океана през по-голямата част на годината, да се покрият там и дори да се откажат от официалните си титли в бъдеще.

Хари и Меган се върнаха към кралските си задължения. Те се появиха за пръв път публично тази година, след като си взеха шестседмична ваканция за Коледа и Нова година и я прекараха с осеммесечния си син Арчи в Канада.

Анонимен източник за „The Sun“ твърди, че Хари и Меган ще започнат да обсъждат плановете си с кралското семейство – с кралицата и принц Чарлз, но от Двореца отказаха да коментират темата.

Според близкия приятел на кралската двойка – журналиста Том Брадби, намеренията на Хари и Меган не са обществена тайна.

„Не ги разпитвам за плановете им. Те не споделят открито какво смятат да правят в бъдеще, което е разбираемо. Но не мисля, че ще им бъде лесно – ще трябва да се постарят за осъществяването на желанията си“, сподели Брадби.

По думите на друг анонимен източник, херцозите ще прекарат още време в Канада през следващите няколко месеца, но на официални кралски визити.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети