Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли е самотна и контактува основно с децата си

Шоу

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли е самотна и контактува основно с децата си

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли е самотна и контактува основно с децата си - Tribune.bg
Снимка:

След шумния си развод с Брад Пит през 2019 г. Анджелина Джоли заложи на дискретността. С шестте си деца (Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен) холивудската актриса се възстановява от раздялата далеч от снимачните площадки и от папараците.

Самотна майка на шест деца, Анджелина Джоли разказа за своята самота и за връзката, която поддържа с най-близките си хора.

Запитана от списание WSJ за новия си живот, Джоли заяви, че няма "социален живот" и дори не е била на среща напоследък.

"Осъзнах, че и малкото ми приятели са все бежанци", каза тя пред списанието на 5 декември. Четири от шестте жени, с които се срещам, са избягали от войни и конфликти".

Но именно с децата си 48-годишната самотна майка намира най-голяма утеха.

"Те са хората, с които се виждам най-често, моите най-близки приятели. Ние сме седем много различни хора, но именно това ни прави силни", допълва още тя.

Заради "постоянния поглед на папараците" обаче актрисата, която скоро ще се снима във филма "Мария" на Пабло Ларен, чиито снимки вече започнаха във Франция, рядко може да излезе на публично място с тях, без да бъде шпионирана:

"В крайна сметка се отдръпвам, дори когато става дума за нещо, на което бих искала да присъствам".

Откакто Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 г., а през 2019 г. и разводът им, шестте им деца не са виждани в компанията на баща си на публични места. Трябва да се каже, че две години по-късно актрисата обвини бившия си спътник в домашно насилие и насилие над децата им.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети