Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Целуни репортерката – Кубрат не е първият (ВИДЕО)

Шоу

Целуни репортерката – Кубрат не е първият (ВИДЕО)

Целуни репортерката – Кубрат не е първият (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

И други репортерки са получавали нежелано внимание по време на работа

„За най-обсъжданата целувка в света“ – това описание дава самият Кубрат Пулев, след като видео, на което целува репортерката Джени Суши по време на интервю, стана хит в социалните мрежи. Българинът обяснява и самата ситуация:

„Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка, Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация“.

От изданието "Вегас Спортс Дейли", на което сътрудничи Джени Суши, обявиха, че ще разследват случая. В съобщението им не се споменава в прав текст, че ще съдят българския боксьор, но посочват, че ще предприемат „подходящи действия“.

Това обаче далеч не е първият случай, при който репортерка получава нежелано внимание по време на работа, коментира CNN. Телевизията припомня и някои от най-запомнящите се случаи.

Миналото лято бразилката Джулия Гимараеш предава на живо от Световното първенство по футбол в Русия. В ефир мъж се опита да я целуне по бузата. Това обаче разгневи репортерката.

„Не правете това! Никога не правете това отново. Това не е любезно, това не е правилно. Никога не правете това на една жена“, обърна се в ефир журналистката към непознатия мъж. След това жената коментари, че много мъже всъщност смятат, че имат право да постъпват по този начин.

През май месец в подобна ситуация се оказва и 21-годишният тенисист Максим Хаму. Тогава тенисистът целува журналистката на Евроспорт Мали Томас. Отново в ефир, по време на интервю. Хамус обаче си понесе последствията и бе изхвърлен от „Ролан Гарос“. Също така се извини на дамата.

Е не винаги нещата са свързани с нежност. Миналата година бившият мениджър на „Съндърланд“ Дейвид Мойс бе обвинен от Английската футболна асоциация в непристойно поведение спрямо репортерка на Би Би Си, защото я е заплашил, че ще ѝ удари шамар.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети