Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Уил Смит влиза в клиника за лечение на стреса след злополучния шамар

Шоу

Уил Смит влиза в клиника за лечение на стреса след злополучния шамар

Уил Смит влиза в клиника за лечение на стреса след злополучния шамар - Tribune.bg
Снимка:

Здравият разум на Уил Смит беше поставен под въпрос след отстраняването му на Оскарите. Британският „Гардиън“ цитира изявление на холивудски източник, който твърди, че Уил Смит ще получи помощ за справяне със стреса след инцидента.

53-годишният актьор е помолил за помощ експерти в рехабилитационна клиника за известни личности, които да му помогнат да се справи с проблемите, свързани със стреса. Същият източник твърди, че това е опит да се вземе в ръце, за да спаси в момента несигурната си кариера и репутация.

„Въздействието на обратната реакция удари силно Уил, така че той ще получи помощ, за да се справи със стреса. Това несъмнено е битката на неговата кариера", твърди източникът.

Това е луксозно убежище, използвано от богатите и известните, и той ще може да размишлява как да продължи напред, съобщава „Сън“.

След като Смит удари комика Крис Рок на Оскарите, той се превърна в гореща тема в медиите и социалните мрежи, които бяха наводнени с мемета за него. Лицето му присъства дори в студиата за татуировки, защото очевидно някои хора не искат да забравят този момент. Няколко собственици на такива салони казаха, че има голям интерес към татуировки с шамара на Оскарите.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати