Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. 800 луди глави идват от Хърватия да подкрепят „Хайдук“ на „Васил Левски“

Спорт

800 луди глави идват от Хърватия да подкрепят „Хайдук“ на „Васил Левски“

800 луди глави идват от Хърватия да подкрепят Хайдук на Васил Левски - Tribune.bg
Снимка:

СДВР с мерки за охрана на обществения ред

Около 800 хърватски фенове се очаква да подкрепят „Хайдук“ на стадион “Васил Левски”. Най-върлите привърженици на отбора от Сплит вече ограбиха и потрошиха бензиностанция до Белград на път за София, предава БТВ.

Около 200 хулигана са спрели на бензиностанцията и са взели напитки без да платят преди да подкрепят отбора си на решителната среща срещу „Славия“ тази вечер. Хърватите имат аванс от 1:0.

Миналото лято имаше инциденти в столицата между ултрасите на „Хайдук“ и „Левски“ след мач от Лига Европа. Тогава след напрежение между агитките, привърженици на сините атакуваха посред нощ с пиротехника хотела на съперника. След сблъсъците 22 българи бяха арестувани.

На сайта на клуба от Сплит бе качено съобщение до феновете на отбора за това какво ги очаква в София, къде да се купят билети и че ще са настанени на стадиона в сектор Г. От „Хайдук“ обявиха, че ще се настанят пак в хотел „Хилтън“ зад НДК, защото преди година им донесъл късмет срещу Левски.

Столичната дирекция на вътрешните работи е предприела всички необходими мерки за охрана на обществения ред и за осигуряване на безопасност на движението в столицата, съобщават от пресцентъра на МВР. На изградени контролнопропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Редактор на текст: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети