Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Акрапович дебютира начело на ЦСКА в мач за Купата

Спорт

Акрапович дебютира начело на ЦСКА в мач за Купата

Акрапович дебютира начело на ЦСКА в мач за Купата - Tribune.bg
Снимка:

Съперникът е Ботев Ихтиман, а срещата от 1/16-финалите ще се проведе на стадион "Българска армия".

Бруно Акрапович започва своя път, начело на ЦСКА по любопитен начин. Босненецът ще изведе своите възпитаници в първия си официален мач в турнира за Купата на България, където през последните две години е непобедим и завоюва два поредни трофея с Локомотив Пловдив.

Акрапович няма да разчита на доста от титулярите си, които са заети с националните отбори или се възстановяват от контузии. Поради тази причина се очаква да видим експериментален състав на "червените", в който възможност за изява може да получи позабравеният нападател Томи Юрич, който за последно игра срещу Етър в началото на миналия месец.

Гостите са седми в Югозападната Трета лига. От Ихтиман се надяват да покажат добра игра на голямата сцена в столицата. След наказание се завръща левият бек Антонио Илиев. При гостите личат познати имена като Димитър Везалов и Атанас Курдов.

Привържениците на ЦСКА таят надежди за безпроблемна победа, която да даде отлично начало на кариерата на Акрапович на "Армията". Отслабената 11-ка обаче оставя известни въпросителни и надежди за гостите.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 15:45.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати