Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Антъни Джощуа ще откаже реванш на шампиона Олександър Усик?

Спорт

Антъни Джощуа ще откаже реванш на шампиона Олександър Усик?

Антъни Джощуа ще откаже реванш на шампиона Олександър Усик? - Tribune.bg

Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа може да откаже реванш с шампиона на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF) Олександър Усик от Украйна за 15 милиона паунда (около 18 милиона евро), за да даде шанс на украйнеца да се бие с шампиона на Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри, съобщава вестник "Телеграф".

През септември миналата година Джошуа загуби от Усик в двубой от 12 рунда в Лондон и загуби трите пояса. Договорът за мача включваше клауза за реванш. На 10 октомври промоутърът на Джошуа Еди Хърн каза пред DAZN, че реваншът между боксьорите ще се проведе в началото на пролетта на 2022 година.

Според "Телеграф" бившият шампион е готов да откаже реванш с украинеца, за да се срещне той с Фюри в двубой за титлата абсолютен световен шампион. Мачът трябва да се състои в една от страните от Близкия изток през пролетта. Затова Джошуа ще получи 18 милиона евро компенсация.

Съобщава се, че самият британец възнамерява да се срещне с победителя от битката Фюри - Усик в бъдеще.

35-годишният Усик няма поражението на професионалния ринг - 19 победи (13 от тях с нокаут). 32-годишният Джошуа има 24 победи (22 с нокаут) и две загуби, а 33-годишният Фюри е постигнал 31 победи (22 с нокаут) и едно равенство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати