Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Арестуваха 25 фенове на Левски за кражба

Спорт

Арестуваха 25 фенове на Левски за кражба

Арестуваха 25 фенове на Левски за кражба - Tribune.bg

Вижте подробности

25 души са задържани във връзка с кражба от бензиностанция край Правец. Според подадената информация към полицията те са били футболни фенове на Левски. Информацията е потвърдена от ОД на МВР София област.

Около 23 часа на 22 април в РУ-Правец постъпил сигнал за струпване на футболни фенове в района на бензиностанция в района на 52 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна. На място веднага са изпратени полицейски екипи. Служител на бензиностанцията обяснил, че група мъже са влезли в района на магазина с покрити с маски и шалове лица и са извършили кражба на хранителни продукти и радиоуправляема детска количка, след което са се оттеглили в неизвестна посока, съобщават от ОД на МВР София област.

След незабавни оперативно-издирвателни действия е установен автобусът, с който се придвижват извършителите, като със съдействието на служители от Второ РУ-Плевен, са задържани общо 25 души. В хода на допълнителните оперативни действия е установено, че кражбата е осъществена от осмина от тях. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 194, ал.1 от НК.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети