Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Австрийци спасяват зимната подготовка на Берое

Спорт

Австрийци спасяват зимната подготовка на Берое

Австрийци спасяват зимната подготовка на Берое - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото осигуряване на зимната си подготовка, а дори и за началото на пролетния дял от първенството.

В касата на тима скоро може да влязат 600 000 лева, пише "Мач Телеграф". Причината за това е оферта от страна на австрийския ЛАСК Линц за защитника Омар Сако.

Ръководството на клуба вече умува върху отправеното предложение за 25-годишния футболист от Кот дИвоар и се очаква да вземе решение в следващите дни.
За интереса на тима от Линц за Сако се заговори още преди повече от един месец. Сега обаче австрийците са предложили конкретна оферта.

Както е известно, вчера от ТЕЦ "Марица Изток 2" обявиха, че спират с финансирането си на клуба, а подобна сума би гарантирала на Берое спокойно провеждане на зимната подготовка и старта на пролетния дял на шампионата.

Към момента най-важната задача пред заралии е финансовото оцеляване на клуба без парите, които бяха осигурявани от енергийното дружество. Очаква се и Общината също да помогне, за да не се стига до по-сериозни проблеми.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Берое

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати