Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България домакин на Европейското първенство по плажен тенис през 2019 г.

Спорт

България домакин на Европейското първенство по плажен тенис през 2019 г.

България домакин на Европейското първенство по плажен тенис през 2019 г. - Tribune.bg
Снимка:

За първи път надпреварата се разделя на две събития - формат за юноши и девойки в две възрастови групи

За четвърти път България ще е домакин на Европейското първенство по плажен тенис, което ще се проведе през първата седмица на месец септември в комплекс Therma Village в Кранево.

За първи път Европейското първенство по плажен тенис се разделя на две събития: формат за юноши и девойки в две възрастови групи - до 14 и до 18 г., който ще се проведе от 2 до 4 септември, и първенството за мъже и жени, което ще се състои от 5 до 8 септември, съобщи Българската федерация по тенис.

В Европейското първенство ще вземат участие актуалните световни и европейски шампиони, а феновете ще могат да се насладят на изпълнения от висока класа в този атрактивен плажен спорт.

Комплексът Therma Village ще се превърне в център на европейския плажен тенис и ще се затвърди като една от новите локации за практикуване на този спорт. Комплексът е разположен на площ от 4 хектара с два петзвездни хотела, с открити и закрити басейни с минерална вода, спа центрове с луга лечение, открит басейн с олимпийски размери, закрита ледена пързалка, предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките, осем луксозни двуетажни вили, специален корпус за настаняване на спортисти и техните треньори - Therma Camp&Pool, спортни площадки, оборудван плаж, ресторанти и паркова зона за отдих.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети плажен тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети