Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България срещу Норвегия, Дания и Грузия в Евролигата

Спорт

България срещу Норвегия, Дания и Грузия в Евролигата

България срещу Норвегия, Дания и Грузия в Евролигата - Tribune.bg
Снимка:

За първи път в историята националите ни по плажен футбол бяха поставени при жребия

Националният отбор на България по плажен футбол попадна в предварителна група с тимовете на Норвегия, Дания и Грузия за XXII издание на най-силния турнир на Стария континент – ЕВРОлигата, съобщиха от БФС.

Двубоите ще се играят между 5 и 7 юли в португалския град Назаре, където през миналата година “трикольорите” постигнаха исторически успех, печелейки кръг от надпреварата след успехи и в трите си мача - над Андора, Чехия и един от сегашните си съперници Норвегия.

Впоследствие възпитаниците на Симеон Христов стигнаха до третото място в Дивизия "Б", надигравайки на финалите в Сардиния Англия и отново скандинавците.

Благодарение на изключително си представяне в последните няколко сезона днес "лъвовете" бяха поставени сред водачите при тегленето на жребия, което се случва за първи път в родната история на плажния футбол.

Победителят в групата ни ще се класира директно за Суперфиналите от 5 до 8 септември, домакин на които отново ще е португалски град - Фигейра да Фош.

Вторият от предварителния поток в Назаре ще трябва да изчака развитието на останалите групи, за да разбере дали ще попадне между трите подгласника в класирането с най-добри показатели, които също ще получат квоти за финалния турнир.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети футбол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети