Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Български деца стават талисмани на звездите от Sofia Open

Спорт

Български деца стават талисмани на звездите от Sofia Open

Български деца стават талисмани на звездите от Sofia Open - Tribune.bg
Снимка:

Претендентите за титлата в София ще излизат на централния корт в компанията на избрани с томбола малчугани

Мачовете от елиминационната фаза на големия тенис турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019, ще бъдат наистина специални за 14 български деца. Щастливците ще бъдат избрани чрез томбола, а някои от тях ще имат уникалния шанс да изведат за ръка бъдещия носител на титлата от най-престижното за тази година спортно събитие на Балканите.

Кампанията „Заедно със звездите“ стартира за пръв път в настоящото издание на турнира и е насочено към младите фенове на тениса. За ключовите мачове на Sofia Open 2019 – два от четвъртфиналите, полуфинали и финали на сингъл и финали на двойки, претендентите ще бъдат извеждани от 14 български деца, определени на случаен принцип. Условието е просто – в първите дни от турнира, до края на пълния с игри и емоции „Детски ден“ на 5 февруари, в детския кът на залата ще има урна, в която всеки желаещ на възраст от 5 до 14 години (със съгласието и позволението на родител) ще може да пусне своя талон за участие.

Томболата за определяне на щастливците е в сряда, а от четвъртък (7 февруари) „звездните талисмани“ застъпват своя график. Освен спиращата дъха възможност да излязат под овациите на „Арена Армеец“ заедно с Вавринка, Циципас, Вердаско, Монфис или някой друг свой любимец, децата ще могат да се снимат с тенис звездите и лично да им пожелаят успех. А след като напуснат корта, малчуганите ще могат да стискат палци за своя фаворит заедно с родителите си, тъй като подаръкът за щастливците включва и три билета за съответния ден – два за родители и един детски.

Големите преживявания на малките талисмани, както и всички други емоции, заснети покрай големия турнир, ще се появят в социалните мрежи с хаштага #SofiaOpen2019. На няколко места из коридорите на залата ще бъдат обособени кътове за снимки, а някои от любимите на малчуганите комиксови герои ще бъдат „въоръжени“ с умалени копия на знака на турнира, така че всяка снимка да остане ценен спомен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети