Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Барса отпадна за Купата на краля след автогол в последната минута

Спорт

Барса отпадна за Купата на краля след автогол в последната минута

Барса отпадна за Купата на краля след автогол в последната минута - Tribune.bg
Снимка:

Бускетс вкара в собствената си врата при загубата с 0:1 от Атлетик Билбао

Барселона последва вечния си противник Реал (Мадрид) и също отпадна от турнира за Купата на Краля в Испания. Каталунците бяха отстранени в четвъртфиналите на надпреварата след загуба с 0:1 като гост на Атлетик (Билбао).

В равностоен мач, в който тимът на Кике Сетиен имаше повече положения за гол, домакините се възползваха от грешка в защитата на Барса и триумфираха с гол в 93-та минута. След центриране от дясното крило Иняки Уилямс и Серхио Бускетс се сбутаха в наказателното поле и топката влезе във вратата зад Марк-Андре Тер Стеген.

Така в полуфиналите не се класира нито един от фаворитите. За трофея ще спорят отборите на Атлетик (Билбао), Реал Сосиедад, Гранада и Мирандес.

“Отдавна съм във футбола и знам, че има мачове, в които вкарваш гол с единствения си удар и побеждаваш, а друг път губиш, след като си създал 10 положения. Не зная дали това се дължи на увереност, вдъхновение или нещо друго. Това са неща, които нито треньорите, нито футболистите могат да контролират”, заяви треньорът на Барселона Кике Сетиен след мача.

“Всичко беше чудесно, с изключение на резултата. Жалко е, че отпадаме, но въпреки това видях напредък в някои аспекти от играта ни, които искаме да подобрим“, добави наставникът на каталунците./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Барселона

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп