Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Барса оцеля в Неапол, Байерн разгроми Челси в Лондон

Спорт

Барса оцеля в Неапол, Байерн разгроми Челси в Лондон

Барса оцеля в Неапол, Байерн разгроми Челси в Лондон - Tribune.bg
Снимка:

И в двата мача имаше червени картони

Барселона трудно успя да измъкне голово реми 1:1 при гостуването си на Наполи. А в другия първи осминафинален мач от Шампионската лига Байерн надделя категорично с 3:0 при гостуването си на Челси.

През цялото първо полувреме дефанзивната тактика на Дженаро Гатузо даваше резултат. Каталунците се лутаха в сгъстената защитна на италианците и не намираха никаква пролука в нея.

Неаполитанците съумяха да проведат 2-3 контри, една от които бе превърната в гол от Дрийс Мертенс с хубав удар извън наказателното поле в 30-ата минута.

Наполи поведе с 1:0, а и в началото на второто полувреме не се виждаше как каталунците ще стигнат до гол. Но те успяха да разкъсат защитата на своите домакини и след центрирнане на Семедо отдясно Антоан Гризман засече топката за крайното 1:1.

А минута преди края Артуро Видал от Барселона бе изгонен след 2 жълти картона. Той няма да играе в реванша, както и Бускетс - заради натрупани картони.

В другия мач първото полувреме между Челси и Байерн завърши 0:0, като германците се отчетоха с една греда на Мюлер в 35-ата минута.

Но само в рамките на три минути в началото на второто полувреме Байерн отбеляза два гола. И в двата асистира Левандовски, а точен бе Серж Гнабри и в 54-ата минута резултатът стана 0:2.

Дойде ред на самия Левандовски да се разпише - полякът бе точен в 76-ата минута.

Към края Маркос Алонсо от домакините получи червен картон, а Челси падна тежко с 0:3.

Реваншите са след 3 седмици./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати