Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Белгия и Чехия продължават към 1/4-финалите

Спорт

Белгия и Чехия продължават към 1/4-финалите

Белгия и Чехия продължават към 1/4-финалите - Tribune.bg

Чехия победи Нидерландия с 2:0 на ст. "Ференц Пушкаш" в Будапеща и се класираха за 1/4-финалите на Евро 2020. Там те ще срещнат Дания. Холеш и Шик вкараха головете за успеха на чехите. "Лалетата" пък играха повече от половин час с човек по-малко. Именно червеният картон на Де Лихт се оказа преломния момент. За цял мач тимът не отправи нито един точен удар във вратата на съперника.

В по-късния мач вчера отборът на Белгия се наложи с 1:0 над Португалия и ще срещне Италия в четвъртфиналите на Евро 2020. Двата отбора оправдаха очакванията за зрелищен двубой.

Първата част бе равностойна, но в края на полувремето Торган Азар препарира Руи Патрисио с мощен изстрел и изведе белгийците напред в резултата. В началото на втората част Де Бройне развали празника на "червените дяволи", напускайки терена преждевременно и поставяйки сериозна въпросителна върху участието си в следващия двубой.

Роналдо пък остана без своя гол №110, с който щеше да се превърне във футболиста с най-много попадения за национален отбор, и вероятно изигра последния си мач на европейско първенство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп