Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Берое с дарение за медиците в Стара Загора

Спорт

Берое с дарение за медиците в Стара Загора

Берое с дарение за медиците в Стара Загора - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителният директор на клуба Илко Русев и клубният лекар д-р Николай Борисов лично предоставиха на центъра висок клас комплекти за защита

Днес ПФК „Берое“ направи дарение на Центъра за спешна медицинска помощ – Стара Загора. Изпълнителният директор на клуба Илко Русев и клубният лекар д-р Николай Борисов лично предоставиха на центъра висок клас комплекти за защита. Те включват защитен гащеризон, защитни очила, маски и ръкавици.

Освен това, след проведен разговор с ръководството на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора бе решено за нуждите на болницата да бъде закупен висок клас анестезиологичен апарат с функции на интензивен респиратор. Апаратурата е избрана от ръководството на лечебното заведение и вече е поръчана. Предстои тя да бъде и доставена в определените срокове на производителя.

Както е известно футболистите и спортно-техническия щаб намалиха своите възнаграждения за периода на извънредно положение в страната и средствата за това дарение идват от там.

"Отново изразяваме своята подкрепа в борбата срещу COVID-19 и своята надежда за скорошния изход от пандемията!", написаха заралии на официалната си страница.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Берое

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети