Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БФС с предупреждение към клубовете преди старта на пролетния полусезон

Спорт

БФС с предупреждение към клубовете преди старта на пролетния полусезон

БФС с предупреждение към клубовете преди старта на пролетния полусезон - Tribune.bg

Българският футболен съюз пожела успех и късмет през предстоящия пролетен полусезон на клубовете както от професионалния, така и от аматьорския футбол.

От централата подчертаха, че следят за спазването на препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на COVID-19.

"Убедени сме, че въпреки огромните проблеми, свързани с пандемията от COVID-19, участниците във футболния процес ще направят всичко възможно, за да наблюдаваме атрактивни сблъсъци, подчинени на принципите на феърплея, толерантността и взаимното уважение. Искрено вярваме, че спортният живот скоро ще се завърне към нормалността, но и дотогава с общи усилия ще съумеем да предоставим на запалянковците зрелището, което обичат и за което копнеят.

БФС държи да подчертае, че ще следи изключително стриктно спазването на мерките и препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на COVID-19 и призовава всички клубове за максимално отговорно отношение в трудната за всички ни ситуация.

Още веднъж пожелаваме успех и много поводи за радост на клубовете ни през пролетния сезон", пишат от централата.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати