Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бивш австралийски тенисист подкрепи Кирьос

Спорт

Бивш австралийски тенисист подкрепи Кирьос

Бивш австралийски тенисист подкрепи Кирьос - Tribune.bg

Двукратният финалист от турнирите на големия шлем и шампион на Купа Дейвис - Марк Филипусис коментира бъдещето на Ник Кирьос в тениса.

Според австралиеца, неговият сънародник ще трябва да свърши много работа, за да се завърне минимум в топ 20 на света. Бившият тенисист обаче вярва, че Ник е способен на големи неща.

„Ще опитам да бъда максимално честен и обективен. Ник Кирьос имаше една изключително лоша 2021 година. Той загуби голяма част от мачовете си и ясно се виждаше, че му липсва увереност. Никога досега не бях виждал моя сънародник толкова неуверен, приличаше на човек, който не вярва в себе си. Аз обаче считам, че бъдещето е пред него. Кирьос е само на 26 и още не е късно. Нужни са труд и упорита работа, за да се завърне там, където заслужава да бъде.

Аз все още вярвам в Ник и съм сигурен, че ако той пожелае, може да се завърне сред най-добрите. Много е важно обаче той да осъзнае какъв талант притежава и с какво разполага. С нетърпение ще чакам да видя как ще тръгне неговият сезон и турнирите в Австралия ще бъдат от съществено значение. Ако там видим добро представяне от него, може би желанието му за игра ще се възвърне, защото позитивните резултати винаги вдигат самочувствието и увереността на всеки спортист“, коментира Филипусис.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп