Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Благотворителният календар на Fibank за 2019 разкрива красотата на художествената гимнастика

Спорт

Благотворителният календар на Fibank за 2019 разкрива красотата на художествената гимнастика

Благотворителният календар на Fibank за 2019 разкрива красотата на художествената гимнастика - Tribune.bg
Снимка:

В края на акцията в подкрепа на художествената гимнастика, банката ще удвои събраната сума

„Както знаете Fibank се е позиционирала в потребителското съзнание като банка, която подкрепя спорта. За нас това е визия, мисия и въобще кауза. Затова от 2012 година насам развихме идеята за благотворителни годишни календари, които са посветени на различни спортни каузи с цел подпомагане на нуждите на различни Федерации и Асоциации, в подкрепа на спорта. Тази година за 2019 ние продуцирахме календар съвместно с Българската федерация по художествена гимнастика“. Това каза специално за Tribune.bg Илона Станева – маркетинг-директор Fibank.

„Благотворителната кауза, за която набираме средства е изцяло подчинена на нуждите за развитието на този красив спорт, който носи не само красота, но и национална гордост на базата на успехите, които бележи в международен мащаб. За нас сътрудничеството с Българската федерация по художествена гимнастика е изключително важно. Това е едно партньорство, наложило се през годините. Ние стартирахме това партньорство преди пет години и сме изключително доволни от колаборацията, която се получи. Връзката между спорта, който създава красота и усещане за дисциплина, изцяло отговаря на нашата позиция и визия“, сподели още тя.

В календара момичетата от националния отбор по художествена гимнастика показват изяществото и класата на този спорт чрез елегантните и красиви движения, уловени от майсторското око на фотографа. За да подкрепят каузата, златните момичета излизат от традиционното си амплоа и се превръщат в прекрасни модели.

Tribune.bgTribune.bg

„Това, което е направено е нещо много красиво, много нестандартно. Използвам случая за пореден път да благодаря на Fibank. Те са ни дългогодишни партньори и винаги са успявали по много нестандартен начин да покажат художествената гимнастика. Много е красиво, много е различно, много зареждащо за момичетата. А и мисля, че за всеки, който ще притежава този календар, е една истинска естетическа наслада да го има. Така че, благодаря на Fibank за всичко, което прави за художествената гимнастика“, сподели за Tribune.bg Илияна Раева - президент на БФХГ.

„Чувството е страхотно. Всичко, което можем да направим благотворително и да подпомогнем, за нас е много приятно и се чувстваме по-полезни така. Беше много интересно заснемането на фотосесията. Всяка една от нас се хареса в роклите, бяхме красиви. Процесът изобщо не ни измъчи. Много бързо се получаваха кадрите и мисля че всички сме доволни от крайния резултат“, сподели Невяна Владинова.

Tribune.bgTribune.bg

„Изминалата година не мога да скрия, че беше доста трудна и тежка за мен. Беше един голям урок. Беше важно да мина през нея и мисля че оттук нататък ми предстоят по-хубави неща. Пожелавам здраве и щастие през 2019 за мен, за моите приятели и близки, изобщо за всички“, каза още златното момиче.

Тя посъветва всички, които са тръгнали по този труден път да не се отказват никога да правят това, което обичат.

Календарът се предлага във всички офиси и клонове на Fibank от днес в цялата страна.

„Дарителската акция започва. Реално всеки, който желае да придобие календара, може да го направи срещу сума от 10 лева. Получава дарителско свидетелство, а в края на периода, края на месец януари или при изчерпване на съответните продуцирани количества, банката ще удвои събраната по дарителска сметка сума“, заяви Илона Станева – маркетинг-директор Fibank.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Изабела Много хубава инициатива, Златните момичета заслужават подкпрепа.
11.12.2018 17:13 / Отговор
Хрис Благотворителността винаги е хубаво нещо, така че браво. А спортът трябва да се подкрепя! Гимнастиката е един от най-нашите и любими на всички българи спортове. Дано просперира.
12.12.2018 13:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати