Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Боби Михайлов: Трябва да работим с младите, срещу Италия се играе така

Спорт

Боби Михайлов: Трябва да работим с младите, срещу Италия се играе така

Боби Михайлов: Трябва да работим с младите, срещу Италия се играе така - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, говори след спечелената точка срещу Италия - 1:1.

Михайлов отчете, че нямаме шансове за класиране на Мондиал 2022, но призна, че линията на развитие при "лъвовете" е правилна и трябва така да се продължи.

„Най-много ме радва играта и спокойствието срещу европейския шампион. Това им казах в Бояна, че този мач е да се покажат и да премерят сили с най-добрите, за което им благодаря. Един президент и един треньор и играчи винаги се надяват на добри резултати, но това е добър успех във важен мач за отбора. Всички знаем, че няма да можем да се класираме. Трябва да работим с младите, имат своето бъдеще и с Италия се играе така. Вече има мачове, в които трябва да побеждаваме”, започна Михайлов.

„Сега забравят за Италия, но мачът с Литва, въпреки че групата е толкова силна, е важен. Трябва да се търси добра игра, тъй като нямаме шанс да се класираме и да върнем хората по стадионите, въпреки че още сме в пандемия. Спокойствието и самочувствието, с което играха, ми харесва. Играхме на контраатака, а Италия имаше доста положения, но вратарят се справи много добре, както и защитата. Има атмосфера в отбора, момчетата са млади. Това е заслуга на момчетата и треньорите, работата не става за един ден. Аз се радвам, ако мога и съм донесъл късмет на отбора, ще бъда радостен”, завърши щастливият президент на БФС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети