Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БРАВО! "Лъвовете" удържаха равенство с европейския шампион Италия

Спорт

БРАВО! "Лъвовете" удържаха равенство с европейския шампион Италия

БРАВО! Лъвовете удържаха равенство с европейския шампион Италия - Tribune.bg

Националният отбор на България записа изключително престижен резултат! "Лъвовете" на Ясен Петров завършиха 1:1 с еврошампиона Италия в световна квалификация във Флоренция. Това беше първи официален мач на "Скуадра адзура" след триумфа с титлата през юли.

Киеза откри за "адзурите" на стадион "Артемио Франки" във Флоренция в 16-та минута. Нападателят на Асколи Атанас Илиев изравни в 39-та след чудесна асистенция на Кирил Десподов. Играчите на селекционера Роберто Манчини изпуснаха куп положения, изпълниха 10 корнера срещу нито един за България, но нашите удържаха. Блестящо на вратата на "трикольорите" се справи вратарят на Черно море Георги Георгиев и в крайна сметка "лъвовете" записаха исторически успех - за пръв път националният ни отбор си тръгва с точка от Апенините.

"Адзурите" изравниха рекорда на Испания и Бразилия от 35 поредни мача без поражение, но загубиха за пръв път точки от началото на квалификациите. От четири мача тимът има 10 точки и лидер в подреждането, докато нашите са четвърти с две.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ХРИСТ СУНЦЕ БРАВО СВАКА ЧАСТ ЗА БУГАРСКУ ФУДБАЛСКУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ ВЕЛИКИ МАЛТЕНЕ ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ ОДИГРАТИ НЕРЕШЕНО СА ЕВРОПСКИМ ПРВАКОМ. СРЕЋА И БОГ СУ УЗ БУГАРСКУ.БУГАРСКА САМО ЈАКО И НАПРЕД У НАСТАВКУ КВАЛИФИКАЦИЈА.

ЖИВЕЛА БУГАРСКА БИЋЕ ЦЕНТАР СВЕТА СА БУГАРСКОМ СЕ СЛАЖЕМ ФЕНОМЕНАЛНО.

ГОСПОДАР СВЕТА

НОВИ СВЕТСКИ ВЛАДАР

ХРИСТ СУНЦЕ
03.09.2021 08:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети