Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Буря прекрати контролата на ЦСКА с Пирин Бл

Спорт

Буря прекрати контролата на ЦСКА с Пирин Бл

Буря прекрати контролата на ЦСКА с Пирин Бл - Tribune.bg
Снимка:

На почивката "армейците" водеха с 2:0

Буря прекрати контролата ЦСКА - Пирин Благоевград. "Червените" имаха аванс от 2:0 след първите 45 минути. Началото на второто полувреме се забави с близо четвърт час заради пороя, излял се над "Българска армия". Проливният дъжд беше придружен и от силен вятър, който издуха резервните скамейки на двата отбора. Теренът се превърна в езеро и беше преценено, че условията не позволяват мачът да продължи.
 
Дебют за ЦСКА записаха три от новите попълнения. Защитникът Матей и халфовете Юга и Санкаре започнаха в титулярния състав на домакините. Вратарят пък Евтимов пък беше на пейката. Липсваше единствено Жул Кейта, който е изостанал с подготовката.
 
Имената на петима бивши "армейци" пък личаха в стартовия състав на Пирин - Николай Бодуров, Александър Дюлгеров, Красимир Станоев, Антон Карачанаков и Преслав Йорданов.
 
Първата сериозна опасност в мача беше пред вратата на ЦСКА. В 13-ата минута Антон Карачанаков изпълни пряк свободен удар. Само отличната намеса на вратаря Бусато не позволи на топката да влезе в мрежата. "Червените" отговориха с удар на едно от новите попълнения Юга. Изпълнението му обаче беше далеч от целта.
 
В 18-ата Стилиян Николов беше близо до това да си отбележи автогол. Той се хвърли на шпагат, за да пресече центриране в наказателното поле. Успя да да играе с топката и застрашително я насочи към вратата на Исмет Кисьо. За радост на гостите тя обаче се отби в страничната греда.
 
След половин час игра Енрике навърза излъга Дюлгеров отляво и подаде успоредно на голлинията. Нямаше обаче играч на ЦСКА, който да засече топката. Бразилецът отне топката от Бодуров в средата на терена, напредна и стреля в горния ъгъл на вратата за 1:0.
 
В 41-ата минута "червените" вече имаха два гола аванс. Пас на Станоев беше пресечен от Али Соу. Нападателят показа добра скорост, след което шутира. След рикошет в защитник на Пирин топката прехвърли Кисьо - 2:0.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати