Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Детски тенис празник на 1 юни на Националния ОББ тенис център

Спорт

Детски тенис празник на 1 юни на Националния ОББ тенис център

Детски тенис празник на 1 юни на Националния ОББ тенис център - Tribune.bg
Снимка:

Елате с децата си за емоционален ден в Борисовата градина

Българската федерация по тенис организира детски тенис празник, за да подари отлично настроение и емоции на желаещите малчугани по случай Международния ден на детето. На 1 юни (събота) от 14 до 16 часа на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина в София всички деца ще имат възможност за безплатно ползване на кортове в дома на българските национални отбори по тенис, както и възможност да получат урок и съвети от професионални тенис треньори.

Ако се чудите къде да заведете детето си в съботния следобед, детският тенис празник в Борисовата градина е прекрасна възможност за активно, полезно и забавно изживяване по време на Деня на детето, а условията на Националният ОББ тенис център дават възможност и на родителите да имат усмихнат ден сред зеленината на столичния парк.

Деца и родители ще имат възможност да видят и някои от бъдещите големи звезди на българския и световния тенис, тъй като по същото време на Националния ОББ тенис център се провежда най-престижният международен турнир за младежи у нас през годината - Bulgaria Cup. Надпреварата за таланти до 14 г. е под егидата на Европейската тенис асоциация, от най-високата Първа категория и е сред най-важните състезания за родните таланти в календара за 2019 г. Националните състезатели на България до 14 г. по програмата на Българската федерация по тенис "Новите шампиони" мерят сили с конкурентите си от европейския тенис елит. В София е №1 в Европа при момчетата до 14 г. Ярослав Демин (Русия). Показателен е и фактът, че шампионите на първото издание на Bulgaria Cup през миналата година - Константин Жейнов (Русия) и Фатма Идризович (Сърбия), впоследствие спечелиха и финалния "Мастърс" за 8-те най-добри до 14 г. за 2018-а година.

Полуфиналите на Bulgaria Cup при момчетата и момичетата ще предшестват детския празник на Националния ОББ тенис център, като интригуващите срещи между бъдещите звезди на тениса са насрочени за 10 и 12 часа.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис, тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети