Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Директор на Мидтиланд: Сами сме си виновни за тежкия жребий

Спорт

Директор на Мидтиланд: Сами сме си виновни за тежкия жребий

Директор на Мидтиланд: Сами сме си виновни за тежкия жребий - Tribune.bg

Един от директорите на предстоящия съперник на Лудогорец в Шампионската лига - Мидтиланд, Клаус Стайнлайн, констатира, че датският първенец сам си е виновен, че е с нисък коефициент и е изтеглил "тежък жребий".

Според него единствено от футболистите зависи да генерират по-сериозен точков актив в турнирите на УЕФА и да имат по-леки съперници по пътя си към груповите фази на международната сцена.

Директорът на датчаните посочи, че дори да се стигне до отстраняване на българите, то клубът отново ще е непоставен и в другите кръгове.

"В последните години не бяхме достатъчно добри в Европа, за да вземем нужните точки. Сега трябва да се съобразим с това. Приключенията на Копенхаген от нашата страна и Розенборг от Норвегия са показателни колко добре са с коефициента те", изтъкна директорът на Мидтиланд.

„Друг е въпросът, че е важно да "стане навик" да играем в евротурнирите. Сега ние сме с тежък жребий и гостуваме на Лудогорец, защото пропиляхме доста шансове в предишни години. Целта ни през този сезон е да направим сериозен пробив. И това ще е добре не само за сега - игрово и финансово, но и за следващата година. Защото тогава се предполага да ни е по-леко", допълни шефът.

Вчера стана окончателно ясно, че Мидтиланд ще пристигне в Разград без звездата си Евандер.

Бразилският халф получи контузия на старта на подготовката. Той не бе картотекиран в УЕФА за сблъсъка.

В списъка на датския шампион е родният национал Божидар Краев.

Вчера Мидтиланд поднови договора на 20-годишния халф Николас Мадсен, който парафира за 4 сезона.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети