Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Донски и Иванов са четвъртфиналисти на турнира за мъже от ITF в Бургас

Спорт

Донски и Иванов са четвъртфиналисти на турнира за мъже от ITF в Бургас

Донски и Иванов са четвъртфиналисти на турнира за мъже от ITF в Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Надпреварата се провежда на кортовете на ТК "Авеню" в Бургас

Александър Донски и Симон-Антъни Иванов се класираха за четвъртфиналите на турнира за мъже в Бургас от календара на международната федерация по (ITF) с награден фонд от 15 хиляди долара.

Александър Донски направи обрат и победи номер 7 в схемата Богдан Апостол от Румъния с 5-7, 6-2, 6-4 за 2 часа и 18 минути игра. Донски успя да направи обрат в третия решителен сет от 1-3. За място на полуфиналите Александър ще играе срещу номер 3 в схемата Марко Тепавац от Сърбия.

Симон-Антъни Иванов елиминира друг българин Васил Младенов с 3-6, 6-2, 6-2 за 1 час и 50 минути игра. На четвъртфиналите Иванов ще играе срещу номер 1 в схемата Фабрицио Орнаго от Италия.

Още трима българи ще изиграят срещите си от втория кръг утре. Александър Лазаров ще играе срещу Томислав Йотовски от Северна Македония. Мартин Димитров ще срещне Калин Манда от Румъния, а Вениамин Нив ще се изправи срещу номер 5 в схемата Петер Наги от Унгария.

Турнирът ще продължи до края на седмицата. В него участват голяма част от най-добрите български тенисисти, както и представители на над петнадесет други държави.

Надпреварата се провежда на кортовете на ТК "Авеню" в Бургас, съобщава Българската федерация по тенис.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети