Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Джокович: Господ гледа всичко

Спорт

Джокович: Господ гледа всичко

Джокович: Господ гледа всичко - Tribune.bg

Господ гледа всичко! Моята благословия е духовна, а тяхната – материална, това е написал Новак Джокович в съобщение до брат си Джордже. Той от своя страна го прочете пред медиите в Белград.

Бащата на Новак Джокович - Сърджан отправи брутално послание до министър-председателя на Австралия Скот Морисън, в което заяви, че Морисън не е мъж. За втори пореден ден ситуацията около Новак в Мелбърн е водеща тема в сръбските медии. Баща му Сърджан, майката на звездата Даяна, неговият брат Джордже и чичо му Горан разкриха много подробности около проблема с визата и ужасното посрещане за световния номер 1.

„Новак е Сърбия, а Сърбия е Новак. Те тъпчат Новак, а с това и сръбския народ. Скот Морисън се осмели да нападне Новак и да го изгони. Искаха да го поставят на колене, но не само него, а и страната ни. Ние сме горда, европейска, цивилизована нация. Никога не сме нападали никого, само се защитаваме. Ние сме сърби, гордеем се с нашия Ноле. Това е политическа борба и няма нищо общо със спорта. Новак изпълни всички необходими условия, за да влезе и да спечели Шлема. Подобно на Исус, те се опитват да го разпънат, да го обезценят, да го поставят на колене. Но той ще издържи, както издържахме ние във войната преди години. Те ни бомбардираха, потискаха ни и ни унищожаваха, но ние не се поддадохме, нито се предадохме. Ние сме горд сръбски народ, чийто представител и идол е нашият Новак“, каза Сърджан Джокович.

„Взеха всичките му вещи и портфейла му. Той е в затвора, нашият Новак е пленник на тези гадове! Срам за тях, това е борба на над 7 милиарда души по света за свобода на мисълта, словото и поведението“, продължи той.

"Вие, министър-председателя на тази далечна и красива страна, действате в съответствие с вашите принципи, които нямат нищо общо с нашите. Ние сме хора, а вие, сър, не сте. Новак е сърцето на страната ни. Новак е Сърбия, Сърбия е Новак. И не само Сърбия, но и целият либерален свят“, завърши гневната си реч бащата на 20-кратния шампион от Големия шлем.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети