Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандал с Джокович, задържаха го на летището в Мелбърн

Спорт

Скандал с Джокович, задържаха го на летището в Мелбърн

Скандал с Джокович, задържаха го на летището в Мелбърн - Tribune.bg

Вижте причината

Огромен скандал със световния номер 1 в тениса Новак Джокович избухна в последните часове! Той е кацнал на летището в Мелбърн около 14:30 часа българско време, твърди местният журналист Пол Сакал в изданието The Age. Според него, обаче органите от граничния контрол не са приели визата му, защото не била подадена “правилно”. Те са задържали Джокович на летището, за да се изясни ситуацията.

Граничният контрол съответно се консултирал с правителството на щата Виктория, което има юрисдикция върху Мелбърн, откъдето първоначално отказали да приемат визата за валидна. Вероятно правителството се притеснява от широкия негативен обществен отзвук и реално позволява на Джокович да кацне на австралийска територия, но бави придвижването му извън летището.

Според журналиста Пол Сакал имало грешно изписване на точния вид виза, който е необходим на Джокович за влизане в страната. Тъй като той се ползва с “медицинско изключение” и може да бъде допуснат без ваксина, то и самата му виза трябва да е специфична.

Засега липсва официална информация нито за кацането на великия сбръски тенисист, нито за процедурите с властите на летището, нито за това кога ще бъде пуснат да се насочи към мястото си на пребиваване преди Australian Open.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Джокович е пълен кретен Няма да забравим как накисна нашия Григор, след като сам го зарази с Ковид на безумните купони, които организира. Сръбски тъпанар!
05.01.2022 16:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати