Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Джокович определи критиките като обикновена злоба

Спорт

Джокович определи критиките като обикновена злоба

Джокович определи критиките като обикновена злоба - Tribune.bg
Снимка:

Световният №1 в тениса Новак Джокович несъмнено е най-критикуваният спортист в последните седмици.

Новак Джокович тренира за първи път, след като беше под карантина заради положителна проба за COVID-19.

Световният №1 се появи на корта в собствения си комплекс в Белград заедно с друг от заразените - Виктор Троицки. Пробите и на двамата отпреди няколко дни са отрицателни, което им позволи да се върнат към нормалния живот, пише "Монитор".

Ноле даде положителна проба след турнира "Адрия къп" в Задар (Хър). Пръв се зарази Григор Димитров, а Джокович отнесе огромна доза критики от цял свят заради решението си да организира турнира в Сърбия и Хърватия, а също и да събере играчи на купон в Белград, станал известен като "Корона парти".

Тенисистът говори пред местните медии:

"В последно време се сблъсквам само със злонамерени критики. Очевидно са нещо повече от критики. Изглежда ми като кампания, като лов на вещици. Някой трябва да падне, голямо име, някоя известна личност да бъде виновна за всичко".

Той коментира и плановете си за предстоящия сезон. "Още не знам ще играя ли на US Open. Вероятно няма да съм и във Вашингтон. Синсинати влиза в плановете ми, а също Мадрид и Рим. Засега е сигурно и участието ми на "Ролан Гарос", обяви Ноле.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети