Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Джон Милман: Обожавам шопската салата, като малък съм играл в Стара Загора и Сандански

Спорт

Джон Милман: Обожавам шопската салата, като малък съм играл в Стара Загора и Сандански

Джон Милман: Обожавам шопската салата, като малък съм играл в Стара Загора и Сандански - Tribune.bg
Снимка:

Вижте какви са впечатленията от България на тенисист №2 на Австралия

Ракета №2 на Австралия Джон Милман сподели любопитни впечатления, които има от България. След победата си над Адриан Андреев в първия кръг на Sofia Open Милман сподели, че е бил у нас в началото на кариерата си на Фючърс турнири в България, като си спомни за Стара Загора и за шопската салата.

„Всъщност, ако погледнете в моята история, ще видите, че съм играл няколко фючърса в България, когато бях най-много на 19 или 20 години. Бях в няколко български града. Със сигурност в Стара Загора. И на няколко други места. Но Стара Загора веднага ми идва наум, защото имах възможност да изиграя няколко турнира там. Наистина този град ми хареса много. Наистина ми хареса и шопската салата. По принцип аз не съм човек, който си пада по салатите, но вашата шопска салата я обичам“, разказа Джон Милман, след което си спомни, че е играл и в Сандански.

„Страхотно е, че може да играем пред публика тук. Видях всички поставени знаци, видях, че всички носят маски, че спазват задължителната социална дистанция в залата, което също е страхотно. Според мен затова ние играем тенис – заради феновете. В началото на моята кариера, когато бях малък, съм играл много мачове пред нито един фен, но тенисът всъщност е нещо друго.

Тенисът е спорт, който забавлява и доставя наслада, а ние обичаме да играем пред публика и хора, които се възхищават на тениса. В мача ми срещу Андреев публиката беше срещу мен, но това е напълно, напълно разбираемо. Но се надявам, че аз ще мога да разчитам на тяхната подкрепа в моя следващ мач“, продължи Милман.

„Мисля, че всички вие, които организирате Sofia Open, сте свършили фантастична работа дотук и съм много щастлив, че удължавам престоя си в България. Сезонът за мен все още не е приключил“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети