Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Една от звездите на ЦСКА си тръгва без пари

Спорт

Една от звездите на ЦСКА си тръгва без пари

Една от звездите на ЦСКА си тръгва без пари - Tribune.bg

Левият защитник на ЦСКА Брадли Мазику ще напусне „Армията“ като свободен агент в края на сезона.

„Мач Телеграф“ съобщава, че конгоанецът е отказал да подпише нов договор с „червените“. Той на този етап не иска да води преговори с ръководството за преподписване заради история от началото на годината. Тогава за Мазику в клуба е пристигнала оферта от отбор от САЩ, която е била отхвърлена в последния момент, и то не по финансови причини. Според източници от „Армията“ въпросното предложение е било за около 800 000 долара, но „червените“ не са го приели заради продажбата на Али Coy.

Припомняме, че през февруари 2021 гамбиецът, който играеше страхотно за ЦСКА, беше трансфериран в руския Ростов. Това не се хареса много-много на феновете, които видяха в тази продажба абдикация от битката за титлата. Трансферът на Мазику в САЩ, за който играчът е бил добре информиран, е трябвало да се случи малко след този на Али Coy, а шефовете са преценили, че е по-добре да няма сделка заради напрежението с феновете. Брадли по онова време също беше в Топ 3 на най- добрите играчи на тима. Оттогава обаче Мазику е недоволен, а финалният етап на това ще бъде именно отказ за нов договор.

Възможно е ЦСКА да се опита да продаде конгоанеца по време на зимната пауза за символична сума, за да вземе все пак пари от продажбата му.

От „Армията“ разкриха, че ръководството на клуба вече издирва нов ляв бек в чужбина, който да замени Брадли. Поне на този етап не се вижда шанс играчът и клубът да се споразумеят за контракт.

Припомняме, че е много вероятно ЦСКА да се раздели и с още един от основните си футболисти заради изтичане на договора. Става дума за Греъм Кери, който принципно се беше съгласил да преподпише, но проблеми със съпругата му вероятно ще го накарат да напусне „Армията“. Това може да стане дори преди края на сезона.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати