Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Едни от най-добрите спортисти на България и Шеф Андре Токев готвят заедно

Спорт

Едни от най-добрите спортисти на България и Шеф Андре Токев готвят заедно

Едни от най-добрите спортисти на България, завоювали европейски, световни и олимпийски отличия, се впуснаха в ново предизвикателство! Шампионски рецепти за здравословно хранене.

Така може да се определи случващото се в кухнята на Шеф Андре Токев. Лекоатлетите Тихомир Иванов и Александра Начева, футболистите Иван Турицов и Димитър Евтимов, джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков и боксьорката Станимира Петрова бяха първите, които споделиха своите здравословни формули за успех под вещия поглед на един от най-добрите и обичани шеф готвачи у нас. А след тях, през април, в кухнята предстои да влязат още шест от спортните любимци на България.

Кулинарното приключение на водещите ни спортисти и млади надежди е част от дейностите по проекта на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“, финансиран от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от закона за казарта за 2021 година, договор № 25-00-1/11.03.2021 г., проект № НПИМД-Н2-Т4-082/2021.

Снимките на кулинарното шоу започнаха и много скоро видеокадрите ще са достъпни на официалната фейсбук страница на проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“. Нещо повече! Полезните и здравословни рецепти на спортните шампиони ще бъдат събрани в книга, а снимките на ястията ще са реализирани от популярния в цял свят фотограф Радослав Първанов.

Важно е да се отбележи, че кулинарната инициатива и книгата се осъществяват с подкрепата на Шеф Андре Токев и One Shot - напитка, създадена по негова рецепта, чиято основна цел е да дава енергия на спортуващи хора и професионални спортисти, които имат нуждата от чист натурален продукт, който да спомогне тяхната подготовка. Напитката не съдържа никакви консерванти, само естествени съставки като джинджифил, мед, лимон, вода и нищо друго.

Шампионите в кухнята на Шеф Андре Токев ще покажат, че за постигането на необходимите резултати, човешкото тяло се нуждае от силна воля, мотивация и едно от най-важните неща, стоящи в основата на успеха – правилното и балансирано хранене.

„Вярваме, че младите хора на България са разумни, отговорни и активни, а кулинарните тайни на българските състезатели са предпоставка за нови спортни и здравословни успехи“, споделят от асоциация „Докосни дъгата“ по повод иновативното си начинание.                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети