Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Елитната футболна лига с нова идентичност

Спорт

Елитната футболна лига с нова идентичност

Елитната футболна лига с нова идентичност - Tribune.bg
Снимка:

Днес бе официално представен нов генерален

На специална пресконференция в Национална футболна база "Бояна" бе представена новата бранд идентичност на елитната ни футболна дивизия.

Доскорошната Първа професионална лига е ребрандирана с име efbet Лига и визуална идентичност, резултат от подписването на 2-годишен договор за генерално спонсорство на първенството.

На брифинга присъстваха управителят на "Футбол Про Медиа" Атанас Караиванов, маркетинг мениджърът на efbet Емил Кънев и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. Всички те се обединиха около тезата, че това е поредната стъпка към трансформирането на най-висшето ниво на футбола ни в атрактивен маркетингов продукт.

"Главната ни цел е средствата, които влагаме, да бъдат изразходвани за развитието на спорта. Помагаме на редица отбори от Първа, Втора и Трета лига, а дори и на тимове от окръжните групи, затова е напълно логично да разширим проектите си до генерално спонсорство на шампионата", заяви Кънев, цитиран от БГНЕС.

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов пък уточни, че проектът ще осигури допълнителни приходи на елитните ни клубове и стабилност на първенството.

"Радвам се, че можем да направим нещо централизирано. С помощта на efbet и на колегите от Нова Броудкастинг груп ще се опитаме да покажем нов вид на продукта, който да бъде по-хубав и по-продаваем", заяви Атанас Караиванов.

Присъстващите представители на медиите бяха запознати с правилния начин на изписване на името на шампионата, а именно - efbet Лига. Представено бе и новото лого, което заменя досегашния визуален символ на Първа лига.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати