Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Емил Костадинов: Този отбор има качества и бъдеще

Спорт

Емил Костадинов: Този отбор има качества и бъдеще

Емил Костадинов: Този отбор има качества и бъдеще - Tribune.bg
Снимка:

Вчера вечерта националният отбор на България завърши 0:0 при визитата си на Северна Ирландия и взе първа точка в квалификациите за световното първенство в Катар догодина.

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов окачестви представянето в Белфаст като добро и посочи, че то показва, че националният отбор има бъдеще с младите момчета, с които разполага, но все още предстои много работа.

"Общо взето от вчерашния мач съм доволен. Взехме точка и дадохме шанс на много млади момчета да дебютират. Видяхме, че не е толкова голям рискът. Младите се справиха, доколкото могат в момента", заяви Костадинов преди прибирането на тима в София.

"Мисля, че този отбор има качества и бъдеще, но все още не са стиковани. Преди тези три срещи (бел. ред. с Швейцария, Италия и Северна Ирландия) нямахме нито един официален или приятелки мач, така че треньорът да рабере качествата на всеки един футболист. Но имаме момчета с бъдеще и е важно те да оценят, че носят националната фланелка", каза още Костадинов.

На въпрос дали тримата капитани в един мач са символ, че националният отбор търси своите лидери, Костадинов отговори, че "ядрото е лидерът, всички трябва да бъдат лидери".

"Бъдещето ще покаже какво ще стане с този отбор. През юни имаме мачове със Словакия и Русия, но тогава треньорът ще има възможност да избистри идеите си да и привлече още някой нов футболист в отбора", завърши вицепрезидентът на Българския футболен съюз.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети