Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Енчо Kерязов: Винаги си плащам задълженията към спортните зали

Спорт

Енчо Kерязов: Винаги си плащам задълженията към спортните зали

Енчо Kерязов: Винаги си плащам задълженията към спортните зали - Tribune.bg
Снимка:

Доволен съм от ръководството на Национална спортна база, казва световно известният акробат

Световно известният акробат и зам.-кмет на Ямбол Енчо Керязов коментира пред БНТ конфликта между Национална спортна база и Кубрат Пулев.

„Винаги си плащаме и никога не съм закъснявал с плащанията си, когато съм наемал за събитие зала „Арена Армеец“, защото осъзнавам, че спортните съоръжения трябва да се поддържат, а поддръжката им е изключително скъпа“, коментира Кирязов и добави, че когато някой наема зала трябва да си направи сметката.

Енчо Кирязов изтъкна, че е изключително доволен от цялото ръководство на Национална спортна база в лицето на Пламен Манолов и Иван Терзийски.

Припомняме, че Пулев обвини ръководството на НСБ, че спортния комплекс „Белмекен“ е занемарен. В отговор от държавното дружество се принудиха да оповестят забавените финансови задължения на боксьора, изтъквайки, че именно това е причината за безпочвените му критики към спортната база.

Цялата спортна общественост остана изненадана от отношението на Кубрат Пулев към „Белмекен“. Самият боксьор обаче бе категоричен, че няма да си плати задълженията към държавата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети