Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ерлинг Холанд подписа с Дортмунд

Спорт

Ерлинг Холанд подписа с Дортмунд

Ерлинг Холанд подписа с Дортмунд - Tribune.bg
Снимка:

Голмайсторът на Ред Бул Залцбург впечатли всички с изявите си за австрийския тим

Определяният за най-обещаващ млад нападател в Европа Ерлинг Холанд вече е играч на Борусия Дортмунд, след като подписа договор с немския клуб до 2024 година. Голмайсторът на Ред Бул Залцбург впечатли всички с изявите си за австрийския тим, най-вече в груповата фаза на Шампионската лига, където се разписа осем пъти, като бе спряган за трансфер в редица водещи европейски клубове.

Медиите във Великобритания твърдяха, че Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа на 19-годишния норвежки национал, но в крайна сметка той избра офертата на Дортмунд. Двата клуба не съобщават сумата по трансфера, като се предполага, че от Борусия са платили откупната клауза в договора на Холанд на стойност 20 милиона евро, а Залцбург ще получи и процент от следващ трансфер на нападателя.

“От самото начало усещах, че определено искам да мина по този път и да заиграя в този отбор. Нямам търпение да играя през 80 хиляди зрители в Дортмунд, в тази невероятна атмосфера”, сподели Холанд пред официалния сайт на Борусия. Холанд ще премине официално в новия си клуб на 3 януари. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети