Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ФАМОЗНИ! Златните момичета триумфираха с титла в София!

Спорт

ФАМОЗНИ! Златните момичета триумфираха с титла в София!

ФАМОЗНИ! Златните момичета триумфираха с титла в София! - Tribune.bg
Снимка:

Ансамбълът ни с титла от Световната купа в многобоя

Българският ансамбъл бе неотразим и във втория ден на Световната купа по художествена гимнастика в зала „Арена Армеец” в София.

Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова изиграха пламенно съчетанието си на 3 обръча и 2 чифта бухалки и за втори пореден ден взривиха залата.

За изпълнението си националките ни получиха оценка от 24,400 т. и с общ сбор от двата дни от 49,350 точки убедително триумфираха в многобоя, грабвайки златните медали за радост на българската публика.

Далече след тях останаха италианките, които днес получиха 23,900 т. за композицията си с бухалки и обръчи, като значително отстъпваха на нашите момичета в трудност на съчетанието. Въпреки това Италия грабна сребърните медали със сбор от 48,200 т. Трети се нареди ансамбълът на Япония, които получиха днес 23,050 т. и събраха общо 46,800 точки, съобщава Novsport.com.

Отборът на Русия, който всъщност не е титулярния им състав, а тимът от Санкт Петербург остана извън топ 3 след слабото изпълнение вчера на 5 топки. Днес рускините бяха по-концентрирани, но въпреки това получиха 23,250 т. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети