Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Фенове на ЦСКА на бунт, замерят Ганчев и футболистите с банани

Спорт

Фенове на ЦСКА на бунт, замерят Ганчев и футболистите с банани

Отрязана е и греда на „Българска армия“

Напрежението преди мача ескалира. Фенове на червените първо отрязаха греда на стадион „Българска армия“, а след това не пуснаха футболистите да влязат в съблекалните. Към тях летяха банани и бутилки от минерална вода. Жорди Кайседо и компания все пак влязоха вътре през сектор Б, съобщава novsport.com.

Феновете са бесни зараду загубата във финала на SESAME Купа на България срещу Левски. Мачът сега е без значение за ЦСКА, който се бетонира на второ място, но е важен за жълто-черните, които все още не са си осигурили участието в баража за място в евротурнирите.

Възпитаниците на Азрудин Валентич се нуждаят от точка в последните си два мача срещу ЦСКА и Славия, за да си гарантират мач с Берое или ФК ЦСКА 1948 Сф за билет за предварителните кръгове на Лигата на конференциите.

Относно титулярните състави, Алън Пардю, чието бъдеще също не е сигурно, прави промени. От първата минута стартира младият Християн Петров, а в състава още попадат Евтимов, Варела и Вилдсхут..

От една от най-големите червени фенски организации „Северъ“ реагираха във „Фейсбук“ на обявената по-рано възможност за задаване на въпроси към собственика на ЦСКА - София Гриша Ганчев. Този следобед от „Армията“ обявиха, че всеки желаещ може да зададе въпрос към бизнесмена до понеделник, след което Ганчев ще даде отговори.

„Въпросът е само един. Защо легна по най-долнопробния начин на синята гнус???", написаха от „Северъ“ над снимка на Гриша Ганчев.

 

фейсбукфейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети