Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Георги Тодоров: Няма да допусна анархия в Левски

Спорт

Георги Тодоров: Няма да допусна анархия в Левски

Снимка:

„Вчера Станислав Костов ми се извини, днес се е извинил и пред отбора"

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров хвърли светлина около конфликта със Станислав Костов. Специалистът призна, че е имал разговор с нападателя, който е изразил някакво недоволство.

„Какъв конфликт може да имам с Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Какво ли не чух за този случай. Не е нормално да излизат неща от кухнята на отбора. Има разни мениджъри и такива работи”, коментира Тодоров на пресконференцията преди мача с Берое.

„Вчера ми се извини, днес се е извинил и пред отбора. Ще пътува с нас за Стара Загора, в групата е. Няма да допусна да стане анархия. Това време е тежко, няма пари, никой не получава пари, но всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията”, каза още той.

„Няма как да стане анархия! Какви ли работи не прочетох, което не е добре за клуба. Тези неща трябва да остават вътре в клуба. Това са решими неща. Почувствал се е обиден, реагирал е, млад човек е. Ако аз не му простя.. Нищо не ме е обидил. Просто пита за неща, които решавам аз. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужен гол. Зарадвах се, когато вкара на Арда, защото знам какво е, когато един нападател не е вкарвал дълго време”, каза още спецът.

Временният старши треньор на Левски намекна, че няма да остане начело на „сините” през новия сезон. Той разкри, че към момента с него не са водени никакви разговори по темата и мисли само за оставащите четири мача до края на кампанията.

„За бъдещето за следващия сезон трябва да се обърнете към ръководството на клуба. Лицензът е последното нещо, което трябва да ме интересува в този момент. Проблемът е как да сглобявам състава в следващите четири мача. Не мога да си представя как щяхме да изглеждаме на финала за Купата, ако се бяхме класирали”, коментира Тодоров.

„Моето бъдеще са следващите четири мача. Не мога да си причиня това, което беше в последно време. Ако има нужда Сираков, да, винаги съм готов да помогна. Не съм водил разговори. Нито са водени разговори, нито аз имам желание да си причиня това на тези години. Не са без значение следващите мачове. Ще влязат млади играчи, ще се опитаме да постигнем максимума. Първо трябва да се види какво е финансирането на клуба и тогава да се мисли за бъдещето”, допълни наставникът на Левски.  


Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още