Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Герой! Окървавен Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину

Спорт

Герой! Окървавен Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину

Герой! Окървавен Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки тежка аркада още в началото, Кобрата повали румънец в Калифорния

Кубрат Пулев нокаутира румънеца Богдан Дину в седмия рунд на боя между двамата в Коста Меса, Калифорния.

Кобрата получи много тежка аркада в четвъртия рунд и понесе поредица от удари докато окото му се пълнеше с кръв.

Българинът обаче демонстрира огромния си характер и удържа до гонга. От петия рунд нататък Пулев отново пое контрола над мача.

В шестия рунд доминацията му вече бе огромна и за Дину бе трудно да устоява на мощните крошета. Всичко приключи 11 секунди преди края на седмия рунд, в който Пулев прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута. При първия Кобрата удари зад главата Дину, за което получи наказателна точка.

За Кубрат това беше 27-а победа от 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Тя дойде в първия двубой на Кубрат на американска земя.

"Мога да кажа на всички шампиони в тежка категория, че идвам, нуждая се и ще взема пояс, не знам кой, но съм много опасен и всички го знаят", обяви Пулев.

"Парите са важни, но моята мечта е да бъда световен шампион. Започнах в бокса на 12 години, сега е моето време, сега съм готов за големия ринг и мога да го направя", добави той.

"Искам за благодаря на българската публика, уникални сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се отлично след този мач. Просто се бия. За мен аркадата не беше голям проблем, защото бях готов. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен", допълни Кобрата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети