Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кубрат Пулев: Ако всички се борят за България, няма начин да няма начин

Спорт

Кубрат Пулев: Ако всички се борят за България, няма начин да няма начин

Кубрат Пулев: Ако всички се борят за България, няма начин да няма начин - Tribune.bg
Снимка:

Българите трябва да правят и да раждат деца – аз съм лош пример, но смятам да се задвижа малко по-усилено в тази част

„Просто вярвам в българина. Би ме направило щастлив в България да живеем по-добре, защото на мен, не знам на другите как им е, но на мен ми е мъка за хората“. Това заяви пред БТВ боксьорът Кубрат Пулев.

„Вярвам, че всяко едно нещо може да се постигне. Няма невъзможни неща, колкото и да е клиширано. Моето мото е „Няма начин да няма начин“. Смятам, че хората, ако не се опитват да се отърват леко, защото леко няма, а останат и се борят за България, няма как, не може да не може. Вярата е в самите нас. Когато човек повярва - това е първата крачка“, казва той.

Според него на първо място трябва да се любовта към нас самите и към родината ни.

„Когато на един човек му е взета душата - той е инвалид. Трябва вяра. Това се възражда и смятам, че ще се възроди още повече... Аз съм доволен от себе си. Това, което промотирам, е България, самочувствието на българина, българският дух. Без да искам нищо в замяна. За много неща обаче, за съжаление, баща ми би ме смъмрил сега. Може би в личен план – за деца. Трябва българите да правят деца, да се раждат. Аз съм, за съжаление, много не добър, а много лош пример в това отношение. Това ми е единственото, което куца, но смятам да се задвижа малко по-усилено в тази част“, обеща Кубрат.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема