Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гонзо: Голямото ми учудване е кой е сложил Руди за министър

Спорт

Гонзо: Голямото ми учудване е кой е сложил Руди за министър

Гонзо: Голямото ми учудване е кой е сложил Руди за министър - Tribune.bg
Снимка:

"Очаквах да не е дълго на поста"

Техническият директор на българския футболен съюз Георги Иванов реагира гневно срещу атаките на Димитър Бербатов към ръководството на БФС на пресконференция по-рано днес. Гонзо отвърна и на министъра на младежта и спорта Радостин Василев, който също от днес няма да заема спорта, след като лидерът на издигналата го партия "Има такъв народ" изтегли всичките си министри от управлението.

 - Господин Иванов, как ще коментирате днешната пресконференция на Димитър Бербатов? Чуха се много обвинения към ръководството на БФС?

- Не съм слушал какво е казал кандидатът за президент, но това, което прави преди мачовете на националния отбор е недопустимо. Не може да размахваш компромати ден след ден. Никой не е прокопсал с изваждане на компромати и лични неща. Ако така смята да ръководи някога си футболния съюз, много е далече от истината.

- Има ли Димитър Бербатов качества да управлява футбола ни?

- Първо да видим дали може да работи нещо, а след това дали може да управлява нещо. След като феновете на ЦСКА и ръководството на клуба искат Бербатов за президент на БФС, предлагам им, да го вземат за изпълнителен директор, спортен директор, за треньор... Но съм убеден, че и те не са сигурни, че може да се справи. Да поработи някъде, за да видим дали става за нещо. Тогава да дава коментари за каквото и да е било.

- Министърът на младежта и спорта Радостин Василев също атакува ръководството на родния футбол...

- За кого става въпрос? За собственика на спорта ли? Радостин Василев няма никакво касателство към българския футболен съюз. Няма един доволен президент на федерация от работата му, но той говори и дава интервюта за футбола. Това не е негова работа. Да вземе да си гледа работата, за която е назначен, а не да обръща внимание на неща, които не са негова работа.

- Преди малко стана ясно, че той повече няма да е министър на спорта. Това добре ли е?

- От това, което наблюдавам, той нямаше дълго да е министър. Голямото ми учудване е кой е сложил този човек за министър на спорта!!!

- Легендата на ЦСКА Петър Жеков се изказа срещу вас и работата ви. Каза, че не знаете таблицата за умножение.

- Изобщо не ме интересува какво казва Петър Жеков. Повече от 10 години този човек е деградирал тотално. Моля вас журналистите да не му се обаждате след 18:00 часа, защото на следващия ден не помни какво е казал. Съжалявам, че такива футболисти се излагат по този начин. Пожелавам му да е жив и здрав и много бъдещи успехи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

attropo По-младите дали знаят от кого е *взел* прякора си *Гонзо*?Това едно,но все пак да припомним на *гонзо*,че след Стоичков в *световната листа на българските звезди* май идва Бербатов.А на Петър Жеков никой не му е *лепвал* маймунски прякор.Нали,гонзо?
08.06.2022 21:25 / Отговор
Апропо Казва се апропо бе умник.то пък на Бербатов прякора като е Фибата е по добре нали.или пък простотията и неграмотността на Стоичков в Барселона е по добре от прякора Гонзо.
08.06.2022 22:38
Бебе Само да попитам къде, кога, колко и какво е работил Бербатов?Единсвените му изяви се изразяват само в плюене, подсрекаване, ровене в живота на хората и неистово борене да седне на управленски стол. Гонзо е на светлини години преди Бербатов като човек и профисионалист. А този Жеков сигорно доста е удрян с топката по главата и това сега му се отразява. А може би злобарството е черта на силните в краката и слаби в главата от Борисовата градина.
09.06.2022 15:30 / Отговор
ГРИША ГАНЧЕВ АЗ ГО НАТИКАХ В ЛИСТИТЕ НА СЛАВИ - ДЪЛГИЯ .НЕ ЗНАЕХ.ЧЕ БИЛТОЗ КОС БОС.ГОЛЯМ СРАМ .ИЗЛОЖИ И НЕГО СИ И МЕНЕ,ПА БИЛ АДВОКАТ.ЯЗЪК ЗА БАРУТЯ.
12.06.2022 12:51 / Отговор
09 09 2016 -А- ЦСКА УМРЕ АЛЕ,АЛЕ,АЛЕ...ЗАКРИВАЙ... БЕРБАТОВ Е РАБОТИЛ ПРЕДИМНО ВЪРХУ СЕБЕ СИ.ТОЕСТ ВЪРЛ ЧЕКИДЖИЯ.ЗА ТВА ИМА И ДВЕ ДЪЩЕРИ,СЪЩО КАТО МАЯМИТО-ГОЛЯМАТА УСТА,КОЙТО СЕ ФАНА С РАЧКАТА ОТ БУРГАС ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ ,ЧЕ ХЕПТЕН Я Е ОКЪСАЛ НА ПОСЛЕДЪК.
12.06.2022 12:54 / Отговор
Али Няма по тъп и нагъл човек от маймуната Говнозо,надут пуяк без покритие,вън заедно с Перекан и папагала от Сливен
14.06.2022 09:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети