Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Григор с нов партньор на двойки в Рим

Спорт

Григор с нов партньор на двойки в Рим

Григор с нов партньор на двойки в Рим - Tribune.bg

Григор Димитров се представя на добро ниво през клей сезона и изглежда е загърбил трудното начало на годината.

Димитров стигна полуфинал на Мастърса в Монте Карло, но впоследствие отстъпи в 3-и кръг на турнира в Барселона, където имаше малшанса да срещне топ поставения Стефанос Циципас.

Сега за Григор предстои да вземе участие на големите надпревари в Мадрид и Рим, които се явяват точно преди Ролан Гарос. През миналата седмица стана ясно, че Димитров планира да играе на двойки заедно с Феликс Оже-Алиасим в испанската столица, а днес името на нашия сънародник попадна и в предварително заявените състезатели за състезанието при тандемите в италианската столица.

Във Вечния град Гришо за пръв път ще си партнира с Хуберт Хуркач, който може да се похвали с две титли от сериите Мастърс при дуетите. Полякът наскоро спечели трофея в Маями заедно с Джон Иснър. Той има титла на сингъл във Флорида, но по-интересното е, че става шампион на Мастърса в Париж заедно с Оже-Алиасим, така че хасковлията определено може да разчита на сериозна подкрепа до себе си в предстоящите си мачове.

Срещите в Рим се очаква да стартират на 8 май, което е точно седем дни след началото на битките в Мадрид, а по-долу бихте могли да намерите информация за всички двойки, които смятат да се изявяват в столицата на Италия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати